24/2/10

LOTERÍAS MEXILLÓN DE OURO 5 PEUGEOT VILALBA F.S. 3

Derrota do Peugeot Vilalba F.S., diante do Loterías Mexillón de Ouro, por 3 a 5, que o pon a só un punto dos postos de descenso.
O quinteto de Alfonso estivo formado por: Fiter, Ati, Iván, Pequecho e Roberto. No banco quedaron: Alex, Checo, Manu, Marquiños, Nico e Paulo.
A primeira metade rematou con resultado de 2 a 1, a prol dos locais. O gol dos vilalbeses foi obra de Pequecho, despois de varios rexeites.
Na segunda metade, empataría Manu, a pase de Nico.
Faltando 10 minutos, os de Rianxo adiantaríanse no marcador, e en tres minutos fatais, poñeríanse 5 a 2.
Nos minutos finais, xogando co porteiro-xogador , marcaría Iván, nun rexeite a tiro de Roberto,
Os vilalbeses terían algunha ocasión máis xogando con 5 para 4, pero non serían capaces de materializalas.
O vindeiro encontro do Peugeot Vilalba F.S., será este sábado día 27 as 18:30, contra o C.P. Casás, no Pavillón Municipal de Vilalba.