8/1/12

C.D. RIAZOR F.S. 3 DISCOTECA TROCO VILALBA F.S. 7

O Discoteca Troco Vilalba F.S. retomou a liga cunha vitoria na súa visita A Coruña contra o C.D. Riazor F.S.
Os vilalbeses gozaron de innumerables ocasións, pero non sería ata os últimos cinco minutos cando encarrilarían o triunfo.
Na primeira metade o equipo de Alfonso puido marchar para os vestiarios cunha boa renda, pero a boa actuación de Daniel e o desatino, impediuno. Nunha xogada desafortunada entre Sergio e Agus, viría o gol dos coruñeses.
Despois do descanso os visitantes seguían tendo ocasións, e remontarían o encontro con catro goles en nove minutos. Os locais con dous dobre penaltis, recortarían distancias.
Tres novos goles certificarían a vitoria dos chairegos.

O vindeiro sábado o Vilalba F.S. disputará o encontro da xornada 11 que no seu día fora aprazado. Recibirá ao actual líder da competición, o Troula F.S.

C.D. Riazor F.S. 3: Daniel, Julián, Diego, Javier e Francisco, -cinco inicial-, Alejandro, Sergio, Jorge, Santiago e Alberto.
Discoteca Troco Vilalba F.S. 7: Agus, Pequecho, Ati, Aitor e Piña, -cinco inicial-, Sergio, Luis, Joel, Roi e Peón.
Árbitros: Cesar Puza Cao e Eduardo Castro Rodriguez. Amoestaron con amarela a Luis por parte do Vilalba.
Goles: 1-0 min. 7 Sergio p.p., 1-1 min. 24 Luis, 1-2 min. 25 Sergio, 1-3 min. 27 Aitor, 1-4 min. 29 Aitor, 2-4 min. 33 Julián, 3-4 min. 35 Julián, 3-5 min. 35 Luis, 3-6 min. 37 Roi, 3-7 min. 39 Aitor.