4/3/12

AUTOCARES J. POMBO 3 DISCOTECA TROCO VILALBA F.S. 6

Partido igualado, onde o Pombo levou o peso, co Disco Troco defendendo en media pista, e saíndo ao contragolpe. Con esta vitoria os de Vilalba, soben á segunda posición da táboa clasificatoria.
Os vilalbeses puxéronse con dous goles de vantaxe, por medio de Aitor e Ati. Antes do descanso os locais recortarían distancias, e terían ocasións para empatar.
Na segunda metade, Ati marcaría o terceiro dos de Alfonso. Faltando seis minutos os coruñeses, sacarían o porteiro xogador, marcando un gol, respondido con outro de Luis.
Novamente o Pombo marcaría, pero outra vez Luis e Aitor, certificarían a vitoria para os vilalbeses.

Na vindeira xornada o Disco Troco recibe ao Noia.

Autocares J. Pombo 3: Gonzalo, Oscar, Fernando, Enrique e Antonio, -cinco inicial-, Iago, Hernanz, Pablo, Andrés e Diego.
Discoteca Troco Vilalba F.S. 6: Agus, Pequecho, Ati, Aitor e Piña, -cinco inicial-, Luis, Sergio, Peón, Joel e Roi.
Árbitros: José Manuel Carreira Romero e Juan Antonio Castiñeiras Pose. Amoestaron con amarela a Ati e Aitor no Vilalba.
Goles: 0-1 Aitor, 0-2 Ati, 1-2 Diego, 1-3 Ati, 2-3 Oscar, 2-4 Luis, 3-4 Peón p.p, 3-5 Luis, 3-6 Aitor.