7/10/12

VALDESUSO PEUGEOT VILALBA F.S. 5 U.V. VENTORRILLO F.S.3

Segunda vitoria da tempada para o Vilalba F.S.,  nun encontro emocionante para unha bancada chea e con moitas ocasións, onde estiveron destacados os porteiros de ambos equipos,
A primeira parte estivo igualada, con goles e oportunidades claras para ambos. Empezarían marcando os coruñeses, pero os locais darían a volta ao marcador en poucos minutos.
Ao descanso chegaríase cun apretado 3 a 2.
Na segunda metade os de Alfonso marcarían dous goles máis por medio dos bigoleadores Aitor e Chicharito. O gol dos visitantes viría nun erro defensivo.
Coa expulsión de Piña, o Vilalba defendeu moi ben e o Ventorrillo non foi quen de marcar.
Xa con porteiro-xogador chegou a expulsión de Pablo a falta de minuto e medio, e os vilalbeses adicaronse a tocar o coiro.
Na vindeira xornada o Vilalba F.S. visita ao Pazos de Borbén.

Valdesuso Peugeot Vilalba F.S. 5: Agus, Méndez, Aitor, Piña e Ati, -cinco inicial-, Luis, Roi, Chicharito, Joel e Peón.
U.V. Ventorrillo F.S. 3: Alex, Eduardo, Alán, Pablo e Borja, -cinco inicial-, Alberto, Fernando, Juan e Jorge.
Árbitros: Diego Franco Veiga e Efrén Álvarez López ( Lugo ). Amoestaron con amarela a Joel e Luis, e con vermella a Piña ( dúas amarelas) no Vilalba. Por parte do Ventorrillo viron amarela Eduardo e Pablo vermella.
Incidencias: Gardouse un minuto de silencio, polo falecemento da socia do Vilalba F.S., Almudena Millor.
Goles: 0-1 min. 1 Eduardo, 1-1 min. 3 Alán p.p., 2-1 min. 4 Aitor, 3-1 min.9 Chicharito, 3-2 min. Juan, 4-2 min. 25 Aitor, 5-2 min. 27 Chicharito, 5-3 min. 29 Alán.