13/2/17

Borrón e conta nova

O Vilalba F.S. perdeu 6-1 diante do Sala Ourense, no que probablemente fora o peor encontro dos vilalbeses desta tempada.
Partido moi doado para os ourensáns que despois da derrota do Pazos, sitúanse a un punto do primeiro posto.
Dende o primeiro minuto os locais foron dominadores claros e Diego abriría o marcador. Higua e Tizón por dúas veces, facían o 4-0 co que se chegaría ao descanso, con poucas ocasións para os de Alfonso.
No inicio da segunda parte os visitantes terían tres ocasións para marcar, pero serían os da Cidade das Burgas os que farían o 5-0.
A partir de ahí pouca historia nun partido que xa estaba resolto. Nuno faría o gol da honra para o Vilalba, e Higua marcaría o definitivo 6-1.
Mala imaxe dos vilalbeses que a vindeira xornada reciben ao Coruxo.

Sala Ourense 6: Alejandro, Raúl Rivero, Diego, Allariz e Tizón, -cinco inicial-, Araujo, Higua, Avelino, Sergio, Tino, Kevin e Rubén.
Vilalba F.S. 1: Iago, Jose López, Roi, Alvarito e Nuno, -cinco inicial-, Freire, Paulo, Juanjo, Antón e Juan Diego.
Árbitros: Fidel González Armada, Xurxo García Rodríguez e Lorena Quintas Crespo.
No Sala Ourense non houbo amonestados. No Vilalba viron cartón Juanjo e Nuno.
Goles: 1-0 min. 1 Diego, 2-0 min. 9 Higua, 3-0 min. 14 Tizón, 4-0 min. 16 Tizón, 5-0 min. 25 Diego, 5-1 min. 26 Nuno, 6-1 min. 36 Higua.