5/11/11

BOQUEIXÓN F.S. 1 DISCOTECA TROCO VILALBA F.S. 4

Nova vitoria do Discoteca Troco Vilalba F.S. na complicada pista do Boqueixón.
Os primeiros vinte minutos foron de máxima igualdade, pero os vilalbeses irían con un gol de vantaxe ao vestiarios.
No comezo da segunda metade os visitantes terían claras ocasións, as máis claras de Piña, mais os locais empatarían nun erro defensivo.
O equipo de Alfonso, non se veu abaixo, e en tres minutos encarrilou o encontro.
A vindeira xornada o Vilalba F.S. recibe ao actual lider, o Autos Pombo.

Boqueixón F.S. 1: Pablo, Fernando, David, Antonio e Alberto, -cinco inicial-, Martínez, Enrique, Julián e Núñez.
Discoteca Troco Vilalba F.S. 4: Agus, Aitor, Ati, Piña e Roi, -cinco inicial-, Luis, Sergio, Peón e Joel.
Árbitros: Anxo Rey Iglesias e Jose Rey Iglesias. Amoestaron con amarela a Fernando e a Enrique por parte do Boqueixón. Peón e Sergio viron amarela no Vilalba.
Goles: 0-1 min. 10 Luis, 1-1 min. 31 Alberto, 1-2 min. 33 Luis, 1-3 min. 34 Peón, 1-4 min. 36 Luis.