27/11/11

DISCOTECA TROCO VILALBA F.S. 13 CASTROVERDE F.S. 0

Monólogo do Disco Troco diante dun Castroverde, que acusou as baixas e apenas puxo resistencia.
Nos primeiros seis minutos o encontro case estaba sentenciado, co marcador de 4 a 0, o que aproveitou Alfonso para dar minutos aos menos habituais, que responderon perfectamente.
Os visitantes que case non puxeron en perigo aos porteiros locais, seguiran unha xornada máis pechando a clasificación.
Na vindeira xornada o Disco Troco que recuperou a terceira praza, visita ao Casás, que se atopa unha posición por abaixo dos vilalbeses.

Discoteca Troco Vilalba F.S. 13: Isma, Pequecho, Ati, Aitor e Piña, -cinco inicial-, Sergio, Paulo, Luis, Peón, Joel, Roi e Chetos.
Castroverde F.S. 0: Borja, Miguel A., Solla, Julián e Miguel, -cinco inicial-, Pedro, Pablo, David, Guti, Manolo e Manel.
Árbitros: José Abuín Arrojo e Nino Silvarrey Vilar. Amoestaron con amarela a Miguel A. e a Manel, no Castroverde.
Goles: 1-0 min. 3 Pequecho, 2-0 min. 4 Ati, 3-0 min. 5 Solla p.p, 4-0 min. 6 Aitor, 5-0 min. 12 Luis, 6-0 min. 13 Luis, 7-0 min. 14 Joel, 8-0 min. 23 Aitor, 9-0 min. 24 Pequecho, 10-0 min. 25 Piña, 11-0 min. 30 Joel, 12-0 min. 33 Peón, 13-0 min. 37 Paulo.