17/10/16

Primeira derrota como locais

O Vilalba F.S. perdeu por 2 a 5 diante do Sala Ourense. Os visitantes mostraron un moi bo oficio e souperon controlar o partido case tódolos momentos.
Os locais tomaron a iniciativa no xogo, pero atopáronse con dous goles en contra moi cedo. Álvaro recurtaría distancia no marcador.
Os vilalbeses apretarían coa presión e dificultarían a saída dos visitantes. Pero nun erro defensivo marcarían o terceiro.
Os de Alfonso non se rendían e Diego Fente faría o segundo, chegando ao descanso co marcador de 2 a 3.
Á volta dos vestiarios o Vilalba saíu a polo partido cunha grada animando sen descanso. Intentábano unha e outra vez, pero entre Darío e a falta de fortuna, non remataba o coiro en gol.
Coa expulsión de Tucho faltando 7 minutos o encontro virou por completo para os ourensáns, que aproveitarían a superioridade para facer o cuarto.
O cinco para catro dos vilalbeses non foi efectivo, e faltando 2 segundos nun erro, os visitantes farían o definitivo 2 a 5.

Vilalba F.S. 2: Iago, Roi, Jose López, Diego Fente e Álvaro, -cinco inicial-, César, Tucho, Freire e Nuno.
Sala Ourense 5: Darío, Raúl Rivero, Guerra, Allariz e Tizón, -cinco inicial-, Araujo, Fente e Diego.
Árbitros: Manuel Dans Rey,  David Pérez Torrecilla e Iván Enríquez Fontela.
Amoestaron con amarela a Roi e con vermella a Tucho no Vilalba. Polo Ourense viron cartón Tizón e Araujo.
Goles:0-1 min. 1 Tizón, 0-2 min. 4 Tizón, 1-2 min. 4 Álvaro, 1-3 min. 9 Diego, 2-3 min. 12 Diego Fente, 2-4 min. 35 Guerra, 2-5 min. 39 Araujo.