3/10/16

Segunda vitoria da tempada

Segunda vitoria do Vilalba F.S. que se coloca terceiro na clasificación.
Resultado demasiado abultado nun encontro que estivo igualado ata os derradeiros minutos onde o Casás sacou o xogo de cinco, e ahí os de Alfonso non perdoaron.
A primeira parte xogouse de poder a poder, pero os locais aproveitaron mellor as ocasións, chegando con ventaxa de dous goles, de Roi e Diego Fente.
Á volta dos vestiarios os de Lugo sairon a polo partido e recortaron distancia no marcador. César marcaba ao pouco para non deixar meterse no partido os visitantes.
O Casás continuaba ao ataque pero ahí estaba Iago para evitalo.
Faltando sete minutos os lucenses sacaron o porteiro-xogador, e ahí rematouse o partido, pois os vilalbeses non aproveitaron as súas ocasións.
Destacar a presenza do ex-xogador do Vilalba F.S. Pequecho, ao que aínda se lle ten moito agarimo.

Vilalba F.S. 8: Iago, Roi, Jose López, Freire e Álvaro, -cinco inicial-, Tucho, Diego Fente, César, Dani Martínez, Paulo e Nuno.
C.P. Casás 1: Luis, Diego, Fabián, Pablo e Christian, -cinco inicial-, Alex, Rafael, Julio, Pequecho, Ignacio e David.
Árbitros: José Manuel Carreira Romero,  Diego Mella Brea e Miguel Puerta Catoira.
Amoestaron con amarela a Iván e Pablo no Casás.
Goles: 1-0 min. 0 Roi, 2-0 min. 7 Diego Fente, 2-1 min. 26 Julio, 3-1 min. 27 César, 4-1 min. 33 Iago, 5-1 min. 33 Jose López, 6-1 min. 35 Tucho, 7-1min. 36 Jose López, 8-1 min. 39 Freire.