22/11/16

A falta de acerto condena aos vilalbeses

Derrota por 3 a 0 contra o Ribeira, nun encontro con moitas ocasións para ambos equipos, destacando as actuacións dos porteiros Iago e David.
Os primeiros minutos foron de dominio visitante con ocasións claras de gol. Faltando 11 minutos os locais cometerían a quinta falta, e os árbitros non pitarían algunha máis posible, para ir ao doble penalti.
Alberto faltando cinco minutos farían o 1 a 0, co se chegaría ao descanso.
Na segunda parte máis do mesmo, dominio visitante con ocasións pero sen materializalas.  A máis clara un balón ao pau nas zapatillas de Jose López.
Os vilalbeses tentárono con porteiro xogador, pero non xeraron perigo, chegando dous novos goles para o Ribeira.
Bo partido diante dun Ribeira moi serio, e nas gradas unha boa representación de seareiros vilalbeses.

Ribeira F.S. 3: David, Pablo, Marcos, Lobeiras e Alberto, -cinco inicial-, Francisco, César, Javier e Quintela.
Vilalba F.S. 0: Iago, Roi, Jose López, Nuno e Álvaro, -cinco inicial-, Diego Fente, Tucho, Freire, Miguilla e Dani Martínez.
Árbitros: Adrián Figueroa Veiga, Pablo José Fernández Becerra e Laura Somoza Copa.
Amoestaron con amarela a Alberto e Javier no Ribeira. Polo Vilalba viron amarela Miguilla e Jose López.
Goles: 1-0 min. 15 Alberto, 2-0 min. Alberto, 3-0 min. 38 Francisco.