16/1/17

A estratexia condena aos vilalbeses

O Vilalba F.S. perdeu por 5 a 2 contra A Estrada, nun encontro onde a estratexia por parte dos locais foi determinante.
Comezaría marcando Alvarito para os vilalbeses, pero en duas xogadas a balón parado, os estradenses remontarían o encontro, chegando ao descanso co marcador de 2 a 1.
Á volta dos vestiarios Alvarito de novo nunha xogada con Nuno, empataría o partido.
Había ocasións para ambos equipos, pero nunha falta, A Estrada poñeríase de novo por diante.
Xa nos derradeiros minutos co Vilalba xogando co cinco para catro, chegarían dous novos goles para os locais.
Bo partido dos de Alfonso e Luis, que se viron condeados na estratexia e pequenos erros.
Na vindeira xornada o Vilalba F.S. recibirá ao Bembrive, actual colista. De gañar daría un paso máis para acadar a permanencia.

A Estrada F.S. 5: César, Sergio, Ricardo, Pablo e Lozano, -cinco inicial-, Adrián, Joaquín, Martín, Eduardo, Julio e Borja.
Vilalba F.S. 2: Iago, Jose López, Roi, Alvarito e Nuno, -cinco inicial-, Tucho, Freire e Dani Martínez.
Árbitros: Jorge Varela Señaris, Rubén García Montoiro e Inmaculada Silva Martínez.
Amoestaron con amarela a Adrián, Lozano e Sergio de A Estrada. No Vilalba viron cartón Alvarito, Roi e Jose López.
Goles: 0-1 min. 3 Alvarito, 1-1 min. 9 Lozano, 2-1 min. 16 Lozano, 2-2 min. 22 Alvarito, 3-2 min. 31 Pablo, 4-2 min. 37 Julio, 5-2 min. 39 Pablo.